Privacybeleid

Lorimont Cosmetics Belgium N.V. respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen.

Lorimont Cosmetics Belgium N.V. zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Lorimont Cosmetics Belgium N.V gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

 -  Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren.
 -  Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons mailen via info@swipe.nl en wij zullen u uit ons bestand schrijven.

 

Lorimont Cosmetics Belgium N.V zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Lorimont Cosmetics Belgium, dan kunt u contact met ons opnemen.